Graag stel ik mij aan je voor. 

Mijn naam is Petra Munnecom en ik ben de drijvende kracht achter Finance@PMunnecom. Mijn roots liggen in de horeca en ik ben dan ook echt opgegroeid met de term klantgerichtheid. Graag dat stapje extra willen doen en de klantverwachting overtreffen is voor mij vanzelfsprekend.

Sinds 2005 ben ik met veel plezier werkzaam in de financiële dienstverlening. Ik ben gecertificeerd financieel adviseur en gecertificeerd financieel planner. In die jaren heb ik gewerkt voor groot banken en verzekeraars, waarbij ik particuliere en zakelijke klanten adviseerde en ondersteunde bij complexe financiële vraagstukken.

Een belangrijke reden om in 2018 te starten als zelfstandig ondernemer is dat financieel advies naar mijn idee alleen maar succesvol kan zijn met echt persoonlijke aandacht voor mijn klant. Mijn missie is het letterlijk ontzorgen bij het maken van moeilijke financiele keuzes.

Je bent van harte welkom op mijn kantoor in Ittervoort, maar ik kom ook graag naar je toe op locatie of bij je thuis, in de avond of het weekend.
Bel gerust en we plannen op korte termijn een afspraak.

logos
adw-logo