Je eerste Koopwoning

Je hebt je droomhuis gevonden, gefeliciteerd!

Maar dan… 
De lening om je droomhuis te financieren, wat zijn je financiële mogelijkheden en waar moet je rekening mee houden. Denk ook aan de verzekeringen om risico’s af te dekken met betrekking tot de financiering maar ook voor schade aan je huis of inboedel.

Kortom voor je kunt gaan klussen en kunt gaan genieten zullen er nog wat zaken geregeld dienen te worden.

Als onafhankelijk financieel adviseur help ik je bij het maken van de juiste keuzes en ga ik voor je kijken naar de best passende financiering uiteraard tegen het voordeligste tarief in combinatie met de beste lening voorwaarden.

Nieuwbouw

Koop je een nieuwbouwwoning? Of heb je een kavel gekocht en ga je zelf een nieuw huis (laten) bouwen? Dan zijn er nog wat extra dingen om rekening mee te houden. Zo betaal je bij nieuwbouw bijvoorbeeld geen kosten koper. Maar je krijgt wel te maken met zaken als bouwrente en meerwerk. Als je zelf een woning bouwt zijn de kosten en de afhandeling van je hypotheek ook weer anders dan bij de koop van een nieuwbouwwoning uit een bestaand project. Ook kun je nog niet meteen wonen en heb je misschien te maken met een periode van dubbele lasten. Om je al vroeg in het traject te kunnen voorzien van informatie heb ik nauw contact met projectontwikkelaars en makelaars.

Het is een intensief maar leuk traject waar ik je graag meer over vertel tijdens ons eerste gesprek.